آموزش کامل فیس بوک
.
تبلیغات
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
  1.  آموزش کامل فیس بوک

    فیس بوک چیست؟
    فیس بوک بزرگترین و محبوب ترین شبکه اجتماعی حال حاضر است. در این شبکه اجتماعی ارتباط و اشتراک گذاری اطلاعات مختلف، از جمله تصاویر، ویدئوها، متن، رخدادها و … امکان پذیر است. فیس بوک فضای اینترنت را اجتماعی تر و بازتر کرده است. در ادامه دراین باره بیشتر توضیح خواهم داد. اگر بارها در باره فیس بوک شنیده اید و قصد دارید وارد این شبکه محبوب اجتماعی شوید دروسی که در ادامه خواهد آمد به شما در باره درک مفهوم و استفاده فیس بوک، کمی از تاریخچه شروع آن، نحوه عضویت و بروز رسانی پروفایل، نحوه ساخت گروه ها و صفحات مختلف و دروسی درباره حفظ حریم شخصی کمک خواهد کرد. همه چیز درباره فیس بوک این سایت ابتدا در سال ۲۰۰۴ برای دانشجویان دانشگاه هاروارد توسط مارک زوکربرگ دانشجوی همان دانشگاه ساخته شد. از سال ۲۰۰۶ ثبت نام عمومی آغاز شد و تمامی افراد بالای ۱۳ سال با ایمیلی معتبر می توانستند در این سایت ثبت نام کنند. در حال حاضر فیس بوک بزرگترین شبکه اجتماعی است که جمعیتی بیش از یک میلیارد کاربر فعال را در خود جای داده است! 
     فیس بوک ارتباطات آنلاین بسیاری از افراد استفاده کننده از اینترنت را تغییر داده است. همچنان که عضویت در این شبکه بزرگ اجتماعی رو به افزایش است، اشتراک گذاری اطلاعات شما نیز راحت تر شده است. در حال حاضر سایت ها و ابزار آنلاین مختلفی با استفاده از خدمات فیس بوک امکانات بیشتری را برای کاربران به ارمغان آورده اند. استفاده از فیس بوک اگر وارد فیس بوک شده و در آن عضو شوید باید هدف خود را از پیوستن به این شبکه بزرگ تعیین کنید و بدانید از امکانات و ابزار مختلف فیس بوک در راستای چه کارهایی استفاده خواهید کرد. برخی افراد تصمیم به برقراری ارتباط با رنج کمی از کاربران فیس بوک می گیرند و اطلاعات بسیار کمی درباره خود به اشتراک می گذارند. برخی دیگر دوست دارند با کاربران بسیاری ارتباط برقرار کنند و اطلاعات بسیاری را از خود را بصورت عمومی به اشتراک بگذارند. به عبارت بهتر، فیس بوک چیزی است که شما برای خودتان هدف قرار داده اید. شروع کار با فیس بوک قبل از اینکه بتوانید از فیس بوک استفاده کنید، باید در آن عضو شوید. این کار کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شما نخواهد داشت. تنها چیزی که نیاز خواهید داشت داشتن یک ایمیل معتبر و چند دقیقه وقت است. در ادامه خواهید آموخت که چگونه به ساختن پروفایل شخصی در فیس بوک بپردازید. همچنین کمی با محیط فیسبوک، از جمله صفحه اصلی و صفحه پروفایلتان آشنا خواهید شد. و اینکه چطور می توان برخی اطلاعات اولیه پروفایل را ویرایش کرد. ساخت اکانت در فیس بوک ۱- وارد مرورگر خود شده و در نوار آدرس facebook.com را تایپ و اینتر بزنید.
    ۲- در زیر عبارت Sign Up اطلاعات خواسته شده را درون کادرهای موجود وارد کنید. ۳- بعد از تکمیل اطلاعات برروی Sign Up کلیک کنید. پس از این کار ممکن است کد کپچایی نمایش دهد که عین عبارت موجود در تصویر را باید در کادر مربوطه تایپ کرده و اینتر بزنید.
    ۴- الان شانس آن را دارید که اولین دوستان فیس بوکی تان را جستجو و پیدا کنید. برای جستجوی دوستانتان ایمیل خود را در کادر وارد کرده و Find Friends را کلیک کنید. همچنین اگر دوست ندارید دسترسی به ایمیلتان را به فیس بوک بدهید می توانید از این مرحله بگذرید. برای این کار برروی skip this step کلیک کنید.
    ۵- در مرحله بعد اگر دوست داشته باشید می توانید اطلاعاتی را درباره محل تحصیل و کارتان وارد کنید. پس از تکمیل برروی Save & Continue کلیک کنید و یا برای گذر از این مرحله Skip را کلیک کنید.
    ۶- اگر اطلاعات تحصیلی یا کار خود را وارد کرده باشید، فیس بوک برخی پروفایل ها را برای دوستی به شما معرفی خواهد کرد. هر دوستی را که علاقه به اضافه کردن داشتید با کلیک برروی Add Friend انتخاب کرده و در نهایت برروی Save & Continue کلیک کنید. برای گذر از این مرحله بدون ارسال هیچ درخواست دوستی برروی Skip کلیک کنید.
    ۷- در مرحله بعد می توانید تصویری را به عنوان تصویر پروفایلتان انتخاب و آپلود کنید. برروی Upload a Photo کلیک کنید و از پنجره باز شده تصویر مورد نظرتان را یافته و انتخاب کنید. و یا با کلیک برروی Take a Photo در همان لحظه توسط وبکم خود عکسی گرفته و آپلود کنید. اگر علاقه ای به اضافه کردن تصویر به پروفایل تان ندارید برروی Skip کلیک کنید.
    ۸- پس از اتمام آپلود تصویر پروفایل برروی Save & Continue کلیک کنید. ۹- صفحه Welcome to Facebook ظاهر خواهد شد که به شکل زیر خواهد بود.
    تایید آدرس ایمیل در فیس بوک در این مرحله از طرف فیس بوک برای شما ایمیلی ارسال خواهد شد که حاوی لینک فعال سازی یا تایید ایمیل می باشد. قبل از اینکه بتوانید از امکانات مختلف فیس بوک استفاده کنید باید ایمیل خود را تایید کنید. ۱- وارد ایمیل خود شوید. ۲- ایمیلی که از فیس بوک ارسال شده را پیدا کرده و باز کنید. (موضوع ایمیل ارسال شده Welcome to Facebook – get started now! است.) ۳- برروی دکمه سبز رنگ Get Started کلیک کنید تا عملیات تایید ایمیل شما در فیس بوک انجام گردد.
    ۴- صفحه آغازین فیس بوک باز خواهد شد. الان شما دسترسی کامل به خدمات و امکانات فیس بوک دارید. بررسی صفحه اصلی فیس بوک Home page فیس بوک حاوی آخرین پست ها و فعالیت های دوستانتان است. وقتی یکی از دوستانتان پست جدیدی ارسال کند در News Feed قابل مشاهده خواهد بود. در ادامه به بررسی دقیقتر این صفحه خواهیم پرداخت.  این قسمت شامل ۳ بخش است. ۱- درخواست های دوستی: وقتی کاربری درخواست دوستی برای شما ارسال کرده باشد. ۲- پیام ها: وقتی دوستی و یا کاربری برای شما پیغامی خصوصی فرستاده باشد. ۳- اطلاعیه ها: وقتی توسط دوست یا کاربری ارتباطی با شما و یا پست های شما برقرار شده باشد. مثلا کسی پست های شما را مورد پسند قرار داده باشد و یا برای آنها نظری به ثبت رسانده باشد. و یا تگ شما را به تصویری اضافه کرده یا شما را به رخدادی دعوت کرده باشد. برای دیدن اطلاعات بیشتر برروی هر آیکن کلیک کنید:
    در نوار جستجو شما می توانید برای پیدا کردن دوستان جدید، گروه های مختلف، فن پیج ها و غیره به جستجو بپردازید.
    با کلیک برروی نام پروفایلتان وارو صفحه پروفایل خود خواهید شد. از قسمت Find Friends نیز می توانید برای جستجوی دوستان خود در فیس بوک استفاده کنید. Home شما را به صفحه اصلی فیس بوک برمی گرداند. و از علامت قفل می توانید به تنظیمات حریم خصوصی هدایت شوید. علامت چرخ دنده برای ورود به تنظیمات فیس بوک استفاده می شود.
    در این بخش می توانید به بخش های مختلف فیس بوک رفته و به آنها دسترسی پیدا کنید. برای مثال وارد بخش پیام ها، رخدادها، تصاویر، گروه ها و غیره شوید.
    نام این بخش Publisher است. از این کادر می توانید پست های مختلف خود را ارسال کنید. چیزی که در تصویر مشاهده می کنید یک متن ساده است که با نام استاتوس شناخته می شود و شامل متن ساده ای بدون تصویر و چیزهای اضافه است. همچنین از این بخش برای ارسال تصاویر، ویدئوها، لینک ها، رخدادها و… می توانید استفاده کنید. اطلاعاتی که از این طریق ارسال می دارید برروی پروفایل خودتان به ثبت خواهند رسید. در پست های بعد به بررسی بیشتر پابلیشر خواهیم پرداخت.
    در این ستون اطلاعات مختلفی مانند رخدادهای جاری، پیشنهاد دوستی با افراد مختلف، پیشنهاد عضویت در فن پیج ها و تبلیغات گرافیکی مشاهده خواهد شد. همچنین اگر امروز تولد یکی از دوستانتان باشد نیز در این بخش قابل رویت خواهد بود. اطلاعات پیشنهادی که فیس بوک به شما ارائه می دهد بر اساس اطلاعات شخصی و علاقمندی های شماست، به خاطر همین الگوریتم جستجو است که دوستان پیشنهادی یا به قول خود فیس بوک People You May Know شامل افرادی است که ممکن است در دنیای واقعی با آنها آشنا بوده باشید!
    در بخش زیرین پابلیشر که به News Feed معروف است می توانید آخرین پست ها و فعالیت های دوستان خود، صفحاتی که پسندیده اید و گروه هایی که در آنها عضویت دارید را مشاهده کنید.
    با کلیک برروی دکمه چت دو بخش بسیار دوست داشتنی در دسترس شما قرار خواهد گرفت. تیک تیک و چت. در بخش بالایی که با نام تیک تیک شناخته می شود آخرین فعالیت های دوستانتان بصورت لحظه ای و آنلاین نمایش داده می شود که این بخش یکی از امکانات جدید فیس بوک بوده و در این مدت کوتاه توانسته طرفداران بسیار زیادی برای خود دست و پا کند! در بخش زیرین تیک تیک هم امکان چت با دوستانی که بصورت آنلاین در فیس بوک می باشند نیز وجود دارد که نیازی به توضیح بیشتر ندارد. بررسی صفحه پروفایل همانطور که توضیح داده شد News Feed مربوط به فعالیت های اخیر دوستان و صفحات مورد علاقه شما در فیس بوک است، صفحه پروفایل شما (که آن را با نام تایم لاین هم می شناسند.) جایی است که فعالیت های شما در آن ثبت می گردند. همچنین اطلاعت و مشخصات شما نیز در این صفحه قابل نمایش می باشند. اطلاعاتی که به هرصورت (متن، ویدئو، تصویر، لینک و…) ارسال کنید در تایم لاین شما به نمایش در خواهد آمد. همچنین دوستان شما نیز می توانند در تایم لاین شما پست ارسال کنند.
    شما در هر زمان و هر صفحه ای از فیس بوک می توانید با کلیک برروی نام خودتان وارد صفحه پروفایلتان شوید.
    تصویر پروفایل شما، معرف شما در فیس بوک است و بسیاری از کاربرانی که به جستجوی نام شما می پردازند با مشاهده تصویر پروفایلتان شما را خواهند شناخت. برای تغییر تصویر پروفایل برروی عکس کلیک کرده و تصویر دلخواهتان را با کلیک برروی Upload Photo انتخاب کنید.
    تصویر کاور عکس بزرگی است که تنها در پروفایلتان قابل مشاهده است. برخلاف تصویر پروفایلتان، کاور عکسی مربوط به خود شما نیست (هرچند بسیاری از کاربران این تصویر را نیز از عکس های شخصی خودشان انتخاب می کنند.) این تصویر معمولا نشان دهنده علاقمندی و یا زمینه کاری شماست و با انتخاب صحیح می تواند زیبایی خاصی به تایم لاین شما دهد.
    برای تغییر تصویر کاور مانند عکس بالا برروی Change Cover کلیک کرده و یکی از گزینه های Choose from photos یا Upload photo را انتخاب نمایید. گزینه اول برای انتخاب کاور از عکس هایی است که قبلا در فیس بوک قرار داده اید و گزینه دوم برای آپلود تصویری جدید است. از Reposition می توانید برای تعییز موضع و دید عکس کاور استفاده کنید. و اگر دوست ندارید تصویر کاور داشته باشید می توانید برروی Remove کلیک کنید.
    اطلاعات عمومی مربوط به شما که در فیس بوک اضافه کرده اید را می توانید در این بخش مشاهده کنید. این اطلاعات می تواند محل کار، تحصیل، شهر محل سکونت و زادگاهتان باشد. با کلیک برروی About در زیر این بخش صفحه ای باز خواهد شد که می توانید این اطلاعات را اضافه یا ویرایش کنید.
    از این بخش بسیاری از اطلاعات شخصی خودتان را می توانید مدیریت کنید.
    در سمت راست بخش اطلاعات عمومی Favorites bar یا نوار علاقمندی ها قرار دارد که میانبری است به تصاویر شما، لیست دوستانتان، صفحات دلخواه، نقشه ها، رخدادها و هرآنچه شما علاقه دارید در باره فعالیت های شما در این محل نمایش داده شود. مانند تصویر می توانید بخش های مختلف را به این نوار اضافه یا کم کنید.
    پابلیشر را در صفحه نیوز فید به یاد دارید؟ پابلیشر در تایم لاین شما هم موجود است و به کمک آن می توانید هرآنچه در فکرتان است را در پروفایلتان اضافه کنید. پست های ارسالی از طریق پابلیشر در تایم لاین شما و نیوز فید دوستانتان قابل مشاهده است. تنظیمات اکانت وقتی شما شروع به استفاده از فیس بوک کنید، نیاز به تنظیماتی در اکانت خود خواهید داشت. این تنظیمات مربوط به تغییر رمز عبور، نوع و چگونگی دریافت اطلاعیه ها و غیره. تغییر این تنظیمات همیشه امکان پذیر است و در هر زمانی می توانید آنها را تغییر دهید. برای ورود به بخش تنظیمات اکانت برروی چرخ دنده کلیک کنید و از منوی باز شده Account Settings را انتخاب کنید.
    صفحه تنظیمات مانند تصویر زیر باز خواهد شد که هر بخش را بطور مجزا توضیح خواهیم داد.
    بخش اول تنظیمات یعنی General مربوط به تنظیماتی مانند نام شما، نام اکانت شما، ایمیل، رمز عبور و غیره است. اگر دوست دارید زبان فیس بوک را به فارسی تغییر دهید از همین بخش، گزینه Language را ویرایش کنید.
    در بخش Security امکاناتی از قبیل انتخاب سوال امنیتی، امکان فعال کردن SSL برای امنیت بیشتر در فیس بوک گردی، ارسال اطلاعیه در هنگام ورود به اکانت و… وجود دارد که می توانید با توجه به نوع کارکرد خود از آنها استفاده نمایید. Privacy در این بخش می توانید تنظیمات حریم خصوصی را انجام دهید. این بخش یکی از مهم ترین قسمت ها در تنظیمات دسترسی دیگران به داده های شماست و در بخش های دیگر بطور مفصل دراین باره صحبت خواهیم کرد.
    Notifications
    بطور پیش فرض فیس بوک اطلاعیه های مهم را برای شما بصورت ایمیل ارسال می کند، بطور مثال زمانی که کاربری برای شما درخواست دوستی ارسال می دارد. اگر دوست داشته باشید اطلاعیه هایی را بصورت ایمیل دریافت نکنید می توانید از این بخش آنها را تغییر دهید.
    وقتی در قسمت General هستیم لینکی در زیر صفحه وجود دارد با نام download a copy. توسط این بخش می توانید تمامی اطلاعات و پست های ارسالی خود را دانلود کرده و برروی کامپیوتر خود داشته باشید. این اطلاعات حاوی، متن های ارسال، عکس ها، ویدئوها و … می باشد.
    3 کاربر پست farzad عزیز را پسندیده اند . bOs3000 (09-01-2013),Katrin (09-01-2013),Oops (09-01-2013)
    امضا
    امضای کاربر
    وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب میشود ...

    اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب میشود ...!!!

  2. #2
    farzad آنلاین نیست.


    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    عنوان کاربر
    ✦ سرپرست سایت ✦
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    15,498
    پسندیده
    2,269
    مورد پسند : 7,110 بار در 4,271 پست

    پیش فرض پاسخ : آموزش کامل فیس بوک

    برای حفظ ایمنی و امنیت خودتان همیشه باید نگاهی به تنظیمات حریم خصوصی در سایت هایی که در آنها عضو هستید داشته باشید. یکی از جنجالی ترین بخش های فیس بوک بخش تنظیمات حریم خصوصی آن است که از نظر بسیاری از کاربران پیچیده بوده و چندان کاربر پسند نیست. موضوع اشتراک گذاری اطلاعات در اینترنت موضوع بسیار مهمی است که هر کاربر باید با درنظر گرفتن اهداف خود از استفاده از اینترنت برای آن برنامه ریزی کند، پس حتما باید بخش تنظیمات حریم شخصی در فیس بوک را مرور کرده و تنظیمات دلخواه خودتان را برروی آن اعمال نمایید.
    در مطالب ارائه شده این پست شما اطلاعاتی درباره اصول اولیه حریم خصوصی در فیس بوک، انتخاب نوع انتشار و اشتراک گذاری مطالب و اطلاعات شما در این شبکه اجتماعی، اطلاعاتی که در کنترل شما خواهد بود و اینکه فیس بوک اطلاعات شما را چطور در بستر وب نمایش می دهد خواهید آموخت. آنچه شما در باره تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک نیاز به دانستن دارید حتما درباره مسائل مربوط به حریم شخصی در فیس بوک شنیده اید. این تنظیمات مربوط به طیف عظیمی از مسائل شخصی و عمومی است، از تصاویر مستهجن تا تصاویر خصوصی افراد، حتی نظرات کاربرانی که به خاطر اظهار نظرشان در فیس بوک از کار اخراج شده اند! شما تقریبا همیشه می توانید از بروز چنین مشکلاتی با استفاده صحیح از تنظیمات، و مراقبت از اشتراک گذاری های خودتان جلوگیری کنید. این تنظیمات به شما امکان می دهد تا دقیقا مشخص کنید که چه کسانی می توانند از اشتراک گذاری های شما استفاده کنند و چه کسانی این امکان را نخواهند داشت که پست ها و تصاویر شما را مشاهده کنند. متاسفانه بسیاری از کاربران ایرانی به این تنظیمات اهمیتی نداده و با درباره آنها اطلاعاتی ندارند. در زیر به موارد مهمی که باید در باره تنظیمات حریم خصوصی در فیس بوک بدانید اشاره کرده ایم: 
    • بطور پیش فرض اطلاعاتی که در فیس بوک قرار می دهید برای عموم قابل مشاهده است. به بیانی دیگر اگر هیچگاه به سراغ تنظیمات فیس بوک نرفته باشید، تمامی اطلاعات، تصاویر، متن ها و نظرات شما عمومی بوده و هر کاربری در فیس بوک و یا کل وب قادر به مرور فعالیت های شما خواهد بود!
    • برخی از اطلاعات پروفایل شما بدون توجه به تنظیمات انجام شده همیشه عمومی خواهد بود. این اطلاعات شامل نام شما، تصویر پروفایلتان، جنسیت شما، تصویر کاور و شبکه ای که آن را انتخاب کرده اید. اگر این اطلاعات برای شما شخصی بوده و علاقه به انتشار آنها ندارید آنها را وارد نکنید.
    • زمانی که به یک وب سایت یا اپلیکیشن اجازه استفاده از پروفایل فیس بوکتان را می دهید، برخی از اطلاعات خود را در اختیار آنها قرار داده و حتی به آنها اجازه فعالیت با برخی از امکانات پروفایلتان را می دهید. به صدور اجازه برای اپلیکیشن های تحت وب بسیار دقت کنید و درصورتی که اطلاعاتی بیش از نیازشان درخواست کرده و یا اعتمادی به اپلیکیشنی نداشتید از صدور اجازه خودداری نمایید.
    • اسپانسرها و آگهی دهندگان در فیس بوک از علاقمندی های عمومی شما برای نمایش تنلیغات به شما کمک می گیرند. فیس بوک بدون اجازه شما اطلاعاتی از پروفایلتان را منتشر نمی کند. اما ممکن است با کلیک برروی تبلیغات درج شده در فیس بوک کوکی هایی در سیستم شما منتقل شوند که علاقمندی های شما را زیر نظر بگیرند.
    • فیس بوک با استفاده از فناوری تشخیص چهره به شناسایی چهره ها می پردازد. فیس بوک قادر است با استفاده از تگ های شما در تصاویر و داشتن تصاویر چهره شما به شناسایی چهره شما در تصاویر بپردازد. در حال حاضر این امکان برای تگ زدن تصاویر در فیس بوک مورد استفاده قرار می گیرند.


    آشنایی با اصول اولیه حریم خصوصی در فیس بوک
     زمانی که شما در فیس بوک ثبت نام می کنید، تنظیمات حریم خصوصی شما بطور پیش فرض برروی Public یا عمومی قرار دارد. عمومی شامل هرکسی که در فیس بوک بوده و یا به دنبال نام شما در جستجوگر فیس بوک درحال جستجوی نام شماست. اگر دوست دارید برخی از اطلاعات، تصاویر، فعالیت ها و پست های خود را در فیس بوک از حالت عمومی درآورید توصیه ما به شما شخصی سازی تنظیمات فیس بوک است. اما ابتدا باید با این تنظیمات آشنا شوید. در هنگام ارسال پست های متنی، تصویری یا لینک، و همچنین اشتراک گذاری مطالب دیگران در فیس بوک علامتی مانند علامت مشخص شده در تصویر زیر وجود دارد که به کمک آن می توانید مشخص کنید که این پست برای چه کسانی قابل رویت باشد و چه کسانی بتوانند آن را مشاهده کنند.
    شما می توانید از طریق این علامت اطلاعات و پست های خود را برای قابل رویت بودن برای گروه های مورد نظر شخصی سازی کنید. این علامت ممکن است در هر بخشی از فیس بوک باشد. برای مثال در قسمت درباره من پروفایل شما، برای هر بخش از اطلاعات شما دیده خواهد شد و از این طریق می توانید قسمت های مختلف را شخصی سازی کنید. تنها نیاز به کلیک برروی آن و انتخاب گروه مورد نظر را دارید. این گروه ها شامل: 
    • Public یا عمومی: با انتخاب این گزینه اطلاعات مورد نظر شما برای عموم قابل رویت خواهد بود. تمام کاربران، اپلیکیشن ها و آگهی دهندگان می توانند آن را مشاهده و استفاده نمایند. در حالی که این انتخاب انتخاب پیش فرض فیس بوک است، اما از نظر امنیتی بدترین گزینه برای انتخاب نیز همین است!
    • Friends یا دوستان: با انتخاب این گزینه تنها کاربرانی که به عنوان دوست قبول کرده و یا آنها را اضافه کرده اید قادر به دیدن اطلاعات خواهند بود. این انتخاب بهترین انتخاب از نظر امنیتی است.
    • Only Me یا فقط من: از این گزینه در زمانی که می خواهید دیگران قادر به مشاهده و استفاده از آن اطلاعات نباشند استفاده کنید. برای مثال شماره تلفن همراه خود را درون فیس بوک وارد کرده اید اما دوست ندارید کسی آن را مشاهده کند.
    • Custom یا سفارشی: این گزینه امکانات جالبی در اختیارتان می گذارد و توسط آن می توانید لیست های مختلفی برای مشاهده یا عدم مشاهده اطلاعات بسازید.
    • Lists یا لیست ها: لیست ها راه بسیار خوبی برای سامان دهی دوستان هستند. برای مثال لیستی برای همکاران، دوستان دوران دانشگاه، فامیل و… وقتی برای اشتراک گذاری از لیست ها انتخاب کنید، اطلاعات تنها برای لیست انتخابی شما قابل مشاهده خواهد بود.

    استفاده از اپلیکیشن ها و بازی ها زمانی که در فیس بوک فعالیتتان را شروع کنید درخواست های مختلفی برای استفاده از اپلیکیشن ها و بازی ها دریافت خواهید کرد. اپ ها و بازی ها برنامه هایی هستند که به طرق مختلف شما را با دوستانتان مرتبط می سازند. بیشتر این برنامه ها توسط طراحان خارج از فیس بوک ساخته شده و می شوند.
    درحالی که بسیاری از این اپلیکیشن ها رایگان هستند، آنها از طریق اشتراک گذاری اطلاعات شما به اهدافشان می رسند. برای استفاده از اپ ها یا بازی ها شما باید permission یا اجازه دسترسی به آنها بدهید. این اجازه می تواند در مورد دسترسی به اطلاعات پروفایل، ارسال پست به تایمل لاین شما و یا مشاهده اطلاعات دوستان شما باشد. زمانی که شما به برنامه ای اجازه دسترسی دهید، این اپ یا بازی برای اجرای فعالیت دیگر از شما اجازه دسترسی نخواهد پرسید. مثلا وقتی شما به برنامه ای اجازه ارسال پست به تایم لاینتان را بدهید این برنامه در هر زمان که بخواهد می تواند این کار را بدون نیاز به دریافت اجازه جدید انجام دهد.
    همچنین شما نمی توانید هیچ برنامه ای را بدون دادن دسترسی درخواست شده نصب و استفاده کنید. بسیاری از اپلیکیشن ها تنظیماتی دارند که می توانید از طریق آنها برنامه را محدودتر نمایید.
    زمانی که از اپ یا بازی استفاده می کنید به آنها اجازه استفاده از اطلاعات دوستانتان را نیز می دهید. این را به یاد داشته باشید که دوستانتان نیز با اجرای این برنامه های اجازه دسترسی به اطلاعات شما را صادر می کنند! خوشبختانه در فیس بوک تنظیماتی هست که می توان نوع و میزان این اطلاعات را تعیین نمود. با ما باشید.
    حریم شخصی فیس بوک در وب و سایت های دیگر ممکن است متوجه شده باشید که از طریق پلت فرم فیس بوک می توان توانایی های شبکه اجتماعی را در سراسر وب استفاده نمود و این تنها محدود به سایت فیس بوک نیست. پلت فرم فیس بوک ابزاری است که به سایت های دیگر اجازه می دهد تا با اکانت فیس بوک شما ار


    :: بازدید از این مطلب : 814
    |
    امتیاز مطلب : 0
    |
    تعداد امتیازدهندگان : 0
    |
    مجموع امتیاز : 0
    ن : یاسر دلالی ممقانی
    ت : دو شنبه 30 دی 1392
    .
    مطالب مرتبط با این پست
    می توانید دیدگاه خود را بنویسید


    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه:








تبلیغات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی